De Robijn woonstudio's icon

De Robijn woonstudio's APK

3 votes, 4.7/5
  • Author:

    Appgenerator

  • Latest Version:

    6.0.0

  • Publish Date:

    2015-08-18

The description of De Robijn woonstudio's

Thuis in de robijn
Woonoplossing voor een moderne doelgroep
Dat gegeven lag aan de basis van de ontwikkeling van het project De Robijn, een woonoplossing geheel passend voor deze moderne doelgroep en die verder gaat dan wonen alleen. De Robijn is een warm thuis voor haar bewoners, voorzien van alle gemakken en faciliteiten. Van flexwerkplekken en vergaderruimtes tot sport- en wellnessruimtes. Georganiseerde activiteiten voor bewoners en een keuken waar dagelijks warm eten wordt bereid. Een huismeester die altijd voor je klaar staat. En natuurlijk een gezellige huiskamer met leestafels, loungebanken en meerdere zalen en ruimtes om met familie en vrienden te verblijven.

Comfortabele woonruimte
De woonstudio’s in De Robijn variëren in grootte van 26 m² tot 36 m² (inclusief balkon) en beschikken over een eigen kitchenette, badkamer èn balkon.
Algemene voorzieningen als wasmachines en drogers zijn op iedere verdieping aanwezig en ook aan extra bergruimte in de kelder is gedacht.

Ook ruimte voor bezoekers
Waar het in de studio’s niet mogelijk is om grote gezelschappen te ontvangen, zijn er in De Robijn volop mogelijkheden om gasten te ontvangen. Speciaal voor kinderen van weekendpapa’s en mamma’s zijn er logeerkamers beschikbaar.
De woonstudio’s worden voor periodes van minimaal 1 jaar verhuurd. Wanneer er verloop is, dan is dat in ieder geval niet met grote regelmaat. Zo ontstaat er zowel stabiliteit als dynamiek in de bewoning en komen er toch met enige regelmaat woningen beschikbaar voor nieuwe alleenstaanden en alleengaanden.

Show More
De Robijn woonstudio's APK Version History
Request De Robijn woonstudio's UpdateRequest Update
De Robijn woonstudio's 6.0.0 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 6.0.0 (600000) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2017-01-11

Signature:

APK File SHA1: ad5291212c4d21f0b633359d7b58d7e74c2b1015

Download APK(19.6 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App