De Graaf & Groot Makelaars icon

De Graaf & Groot Makelaars APK

  • Author:

    Realworks BV

  • Latest Version:

    2.0

  • Publish Date:

    2014-02-12

The description of De Graaf & Groot Makelaars

RUIM 40 JAAR THUIS IN DE VASTGOEDMARKT VAN AMSTERDAM
Met ruim 40 jaar ervaring in (Groot) Amsterdam is De Graaf & Groot Makelaars een alom gerespecteerd kantoor. Een kantoor dat haar goede naam eer aan doet door het leveren van betrokken en integere dienstverlening. De Graaf & Groot Makelaars is van oudsher gespecialiseerd in het makelen, de aan- en verkoop van woningen en objecten, maar door de tijd heeft het kantoor haar dienstenpakket uitgebreid naar alle relevante gerelateerde diensten.
Het gedreven team van De Graaf & Groot Makelaars wordt gevormd door een kern van 6 makelaars, ondersteund door 3 binnendienst medewerkers. Gezamenlijk stellen zij alles in het werk om de belangen van onze cliënten in de veelzijdige wereld van het vastgoed te behartigen.
De Graaf & Groot Makelaars onderscheidt zich van haar collega's door een omgang die zowel zakelijk sterk als oprecht menselijk mag worden genoemd. Medewerkers zetten een stap extra voor elkaar én voor het grote bestand aan vaste en nieuwe klanten. Dat uit zich een persoonlijke benadering, flexibiliteit en gedegen advies.

DESKUNDIGHEID EN PERSOONLIJKE BENADERING
De Graaf & Groot Makelaars is een oerdegelijk Amsterdams makelaars-kantoor dat met haar tijd meegaat. Niet alleen staan wij alom te boek als een ‘full service' kantoor, daarnaast zien wij ook hoe de consument van vandaag andere eisen en verwachtingen heeft dan diezelfde consument gisteren had.
Steeds meer mensen regelen zaken rondom hun onroerend goed zelf en zoeken louter op geijkte momenten de expertise van professionals. De Graaf & Groot Makelaars ziet daarin de bevestiging van haar waarde als professional in de markt. En neemt, zoals zij dat al van oudsher doet, haar cliënten nog altijd de zorgen en lasten uit handen. Dat is de rol van De Graaf & Groot Makelaars bij één van de grootste financiële en wellicht emotionele veranderingen in uw leven.

Show More
De Graaf & Groot Makelaars APK Version History
Request De Graaf & Groot Makelaars UpdateRequest Update
De Graaf & Groot Makelaars 2.0 for Android 3.0+ APK Download

Version: 2.0 (2) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-08-11

Signature: 6101ee9b49e231c9ef3871011b746a86da09cf4a De Graaf & Groot Makelaars 2.0(2) apk safe verified

APK File SHA1: 84c8a15ee630a6442b594adae58abb2377cc30f1

What's new: * NVM inlogscherm toegevoegd * Interface gewijzigd

Download APK(1.6 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App