DakNong Sunda icon

DakNong Sunda APK

  • Author:

    Thai Thanh

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2018-03-21

The description of DakNong Sunda

DAK Nong jeung propinsi DAC Nong dina Highlands Séntral Vietnam. Propinsi DAK Nong ieu ulang didirikeun dina 1 Januari 2004, dina Resolusi No. 23/2003 / QH11 dikaluarkeun November 26, 2003 ku Majelis Nasional dina dasar separation propinsi DAK Lak kana dua propinsi anyar DAK Nong na DAK Lak.
DAK Nong anu lokasina di gateway ka kidul-kulon ti Tengah Highlands, anu lokasina di wewengkon antara 11 ° 45 koordinat 12 ° 50 Lintang kalér sarta 107 ° 12 ka 108 ti 07 ° bujur wétan. DAK Nong kota puseur propinsi, deukeut ka Ban Me Thuot kalawan panjang 125 kilométers sapanjang Jalan Raya 14, Kota Minh Ho Chi na tentang 250 km kidul. Kalér jeung kalér-wétaneun DAK Nong wawatesan propinsi DAK Lak, wétan sarta kidul ku Lam Dong Province, Propinsi Binh Phuoc kidul, sarta propinsi kulon watesna DAK Nong jeung Karajaan Kamboja kalayan wates panjang ngeunaan 120 km, ngaliwatan dua gerbang gerbang DAK DAK Mil Per kabupaten na Tuy Duc Bup'rang lokasina.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App