Dakconditie icon

Dakconditie APK

The description of Dakconditie

Omschrijving
Calamiteiten zoals daklekkages komen vaak onverwachts en er moet dan snel geschakeld worden. Met behulp van deze gebruiksvriendelijke app kunt u razendsnel uw melding door geven aan het onderhoudsbedrijf die verantwoordelijk is voor het afhandelen van calamiteiten binnen het desbetreffende postcodegebied of verantwoordelijk is voor het dakonderhoud op desbetreffend gebouw. Uw gebouwen worden opgenomen in een centrale database, waardoor u bij een calamiteiten melding alleen die informatie behoeft door te geven die nog ontbreekt.

Aanmelden
Om gebruik te kunnen maken van deze app dient u zich na installatie van de app eenmalig in te schrijven als gebruiker, waarbij u zelf een gebruikersnaam en wachtwoord invult. Ook het inschrijven gaat heel eenvoudig met behulp van deze app.

Communicatie ( terugkoppeling )
Van al uw meldingen krijgt u een bevestiging per email op het emailadres wat u bij de inschrijving heeft opgegeven. Tevens ontvangt u per email een bevestiging van de gemaakte afspraak en wanneer de melding gereed is krijgt u wederom een bevestiging per email. Mocht u voor uw terugkoppeling een ander emailadres willen hanteren dan uw eigen emailadres dan kunt u na inschrijven per email een verzoek indienen bij : [email protected]

Statusoverzicht
De app biedt u ook een online overzicht van al uw meldingen en per melding kunt u op ieder gewenst moment de status bekijken van de melding.

Facturering meldingen
Afgehandelde meldingen worden volgens vaste regietarieven uitgevoerd. Deze tarieven ontvangt u bij de bevestiging van de inschrijving. Bij inschrijving ontvangt u per email een link ter verificatie van uw inschrijving. Wanneer u met deze link de verificatie bevestigd, gaat u ook akkoord met de vastgestelde regietarieven. De factuur wordt op naam gesteld van de eigenaar van het gebouw, die u invult bij de melding en de factuur wordt naar het adres verstuurd wat u ingevuld heeft bij de inschrijving.

Contact
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Topcomfort Dakspecialisten : telefoonnummer : 0418-640235 of mailen naar [email protected]
Show More
Dakconditie APK Version History
Request Dakconditie UpdateRequest Update
Dakconditie 3 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 3 (3) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-07-22

Signature: a3b7c0f2da7a1e8cb683658627dd3ec86c40e9ce Dakconditie 3(3) apk safe verified

APK File SHA1: 244d20a88e88f3764c91a5fa314ddb0a5569d409

What's new: Reeds ingevulde gegevens bij gereedmeldingen worden weergegeven. Er ku More...

Download APK(13.4 MB)

More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App