We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Curando icon

Curando

2.3.2 for Android

The description of Curando

Curando ger dig möjligheten att komma i kontakt med vården när det passar dig. I vår app kan du träffa läkare och sjuksköterskor utan att behöva tänka på var du är någonstans. Du slipper sitta i telefon eller ta dig till ett väntrum på din vårdcentral och kan genomföra ditt besök hemma i soffan eller på hotellrummet.

Oavsett om du vill ha hjälp direkt med någon enklare åkomma eller om du vill ha en second opinion från någon annan läkare än den du går till idag så kan du använda vår tjänst. Logga in till ett bokat besök eller välj en tid som passar hos någon av våra läkare.

Vi vill göra sjukvården tillgänglig för dig och kan till exempel hjälpa dig med allmänna hälsofrågor, luftvägsinfektioner, utslag, receptförnyelse och mycket annat.

Vi värnar om din integritet och hanterar din information enligt de lagar och förordningar som finns, som patientdatalagen och personuppgiftslagen. All vår personal har en gedigen medicinsk utbildning.
Show More

Curando Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Curando
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App