We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Corvin Plaza icon

Corvin Plaza

3 for Android

The description of Corvin Plaza

Húsvéti tojásvadászat - egy kis csavarral! Töltsd le a Corvin Plaza alkalmazást és gyűjtsd össze mind az 5 augmented reality tojást! Keresd a húsvéti állványokat a bevásárlóközpont egész területén, és ha sikerült összegyűjtened az összes hímes tojást, részt vehetsz a nyereményjátékban! A nyeremény: 3 db, egyenként 50.000 Ft értékű Corvin Plaza vásárlási utalvány. Sorsolás: 2017.04.20.
Gyűjtésre fel!

A játék menete:
1. Töltsd le a Corvin Plaza alkalmazást.
2. Miután megnyitottad az alkalmazást, irányítsd a készülék kameráját a bevásárlóközpont területén elhelyezett 5 db húsvéti állvány valamelyikének kódjára.
3. Akkor sikeres a tojás összegyűjtése, ha megjelenik a képernyőn az augmented reality hímes tojás és a képernyő bal felső sarkában is megjelenik a találat jelzése.
4. Az első tojás sikeres begyűjtése után keresd meg a másik 4 állványt is és olvasd be azok kódjait is!
5. Ha sikerült összegyűjteni mind az 5 tojást, az e-mail cím megadásával, majd a Játékszabályzat & Adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával vehetsz részt a nyereményjátékban.
6. A nyeremény 3 db, egyenként 50.000 Ft értékű Corvin Plaza vásárlási utalvány. A sorolás 2017.04.20-án történik, a nyerteseket a megadott e-mail címen értesítjük.

A Google nem részese a nyereményjátéknak és/vagy sorolásnak. /Google is not involved in any way with the contest or sweepstakes./
Show More

Corvin Plaza Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App