ConSight mobiilisovellus icon

ConSight mobiilisovellus APK

1 votes, 4.0/5
  • Author:

    ConSight Oy

  • Latest Version:

    1.1.0.04

  • Publish Date:

    2016-06-21

The description of ConSight mobiilisovellus

ConSight Projektinhjausjärjestelmä keskittyy 1-4 viikon jänteellä projektissa tapahtuvaan työnsuunnittelu ja ohjaustoimintaan, päätösten rekisteröintiin sekä osapuolten yhteistoimintaan mobiililaitteilla kuten älypuhelimella.

ConSightilla työnjohtaja, valvoja tai muu osapuoli voi helposti suorittaa suunnitellut tarkastukset yrityksen tarkastusmallien mukaisesti (esim. itselleluovutus, mallityön tarkastus ja kuntotarkastus). Nykyisin
ConSightissa käyttäjä voi luoda virhe-, tehtävä- ja tilannehavaintoja, suorittaa tarkastuksia sekä turvallisuusmittauksia ja selata projektin asiakirjoja.

ConSightissa on yli 300 rakennusalan tyypillistä muokattavaa tarkastuspohjaa laatuvaatimuksineen ja lisää voi laatia helposti. Havaitut puutteet ja virheet voi siirtää asianomaisille ja tulostaa erilaisia raportteja.

Käyttäjä voi suorittaa TR- ja MVR-mittauksia, ja vastaavasti kuin edellä, siirtää turvallisuuspoikkeamat korjausvastuullisille, rekisteröidä jatkuvilla työmaakierroksilla havaitsemansa yllättävät virheet ja raportoida ne sekä rekisteröidä hyvät käytännöt. ConSight-mobiilisovelluksella voi myös selata projektin asiakirjoja mobiililaitteessa.

Kaiken edellisen voi kohdistaa ko. tilaan tilatunnuksen avulla ja piirustukseen, valokuvata ja merkitä niihin huomiomerkkejä, liittää mukaan piirustuksen yksityiskohtaotteita ja lähettää ne asianomaiselle vastuuhenkilölle sekä valvoa tietokannasta ja omalla mobiililaitteella niiden korjaamista. Samalla syntyy tulostettava dokumentaatio.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App