We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Commercieel Onderhandelen icon

Commercieel Onderhandelen

1.0 for Android

The description of Commercieel Onderhandelen

De Commercieel Onderhandelen app van RoutsLaeven biedt u de juiste ondersteuning in het voorbereiden van een onderhandeling. Met trots mag RoutsLaeven zich de Onderhandelingsspecialist in Nederland noemen. RoutsLaeven traint, coacht en begeleidt mensen om hun onderhandelingsrepertoire aan te scherpen.

De training Commercieel Onderhandelen leert u te balanceren tussen een harde zakelijke opstelling én een respectvolle benadering van uw gesprekspartner. Winnen zonder verliezers. Als aanvulling op deze training en als makkelijke geheugensteun heeft RoutsLaeven deze app ontwikkeld.

Navigeer met de app door alle pijlers heen en als u van een bepaald onderdeel meer wilt weten druk dan op de info icoon. Daarnaast bevat de app een checklist waarmee u alle stappen van uw voorbereiding goed kunt doorlopen. Tevens kunt u uzelf een todo lijst mailen, zodat u niks vergeet voor te bereiden.

Dus bereid je voortaan met deze app nog beter voor op je onderhandeling en realiseer een prima deal met een solide relatie!

Show More

Commercieel Onderhandelen Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Recommended
Download
APKPure App