Collegio Cases icon

Collegio Cases APK

3 votes, 5.0/5

The description of Collegio Cases

Collegio Cases är ett hjälpmedel för lärare och skolledare speciellt anpassat för mobiltelefoner. I en casebaserad och interaktiv miljö ger vi snabba och tydliga svar på svåra skoljuridiska frågor.


Områden
Vi har samlat våra case i olika områden. Inom varje område finner du dessutom en introduktion inklusive en eller flera kortare videoföreläsningar inom ämnet. Du kan enkelt köpa till nya områden genom att följa instruktionerna i appen.


Teman
Vi lanserar kontinuerligt nya case kopplade till aktuella ämnen eller händelser i samhället. Dessa har vi valt att kalla för teman och går att köpa via appen.


Tester
Du kan testa din kompetens på olika områden genom att använda våra interaktiva självtester. Det finns tre svårighetsnivåer och frågorna slumpas fram vid varje nytt test. Klarar du att låsa upp guldpokalen på alla nivåer?


Författaren
Jan Melander är en av Sveriges mest erfarna lärare i juridisk pedagogik och metodik. Han har i flera års tid haft en pedagogiskt ledande ställning på juristutbildningarna samt vid Uppsala och örebro universitet vad avser att introducera studenten till det juridiska tänkandet. Jan har undervisat bl.a. på rektorsutbildningen i örebro och undervisar för närvarande på polisutbildningen vid polishögskolan i Stockholm. Han har en bakgrund som hovrättsjurist.

Om Norstedts Juridik AB
Norstedts Juridik är ett ledande informationsförlag och programvaruföretag inom juridik, skatt, ekonomi och offentlig förvaltning.

© Jan Melander och Norstedts Juridik AB.

Collegio Cases for Android official Trailer

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App