Cofely LefApp icon

Cofely LefApp APK

3 votes, 5.0/5

The description of Cofely LefApp

Het melden van afwijkingen zoals incidenten, ongevallen onveilige situaties, klachten en verbetervoorstellen op een eenvoudige manier met de LefApp, de Leer Effect Applicatie voor Cofely medewerkers. Waar je eerder een LEF kaart moest schrijven, kun je nu eenvoudig via je android, tablet, iphone of ipad een melding maken. Wij zijn direct op de hoogte en kunnen je melding in behandeling nemen. Via de LefApp kun je de status en de gekoppelde acties van je melding volgen. Als actiehouder en actienemer kun je je openstaande acties bekijken en afhandelen.

Om continu te kunnen verbeteren hebben we jou kennis en kunde nodig. Jij ziet in je werk wat er mis kan gaan en wat er beter kan. Daarom is jouw melding van belang. Met de LefApp kun je melding op elk tijdstip van de dag maken.

Download de LefApp zodat je Cofely en haar opdrachtgevers helpt om continu te verbeteren.

De LefApp kan ook worden benaderd via https://office.thinkwisesoftware.com/Cofely met je gebruikersnaam en wachtwoord die je ook voor de LefApp hebt.

* De LefApp is in eerste instantie ontwikkeld voor medewerkers van Cofely NAM Onshore contracts en Cofely Noord B.V. die werkzaam zijn voor de NAM. Het kan zijn dat het gebruikersgebied van de LefApp wordt uitgebreid binnen Cofely. Werk je voor andere regio’s is het van belang de meldroute van je regio te nemen.

Show More
Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App