We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
SugarVita 图标

SugarVita

1.2.1 for Android

SugarVita

SugarVita is een leuk en interactief diabetesspel voor patiënten met diabetes type 2. Het is een digitaal bordspel. Je speelt alleen of met 1-3 anderen een dag uit je leven. Met eten en drinken zoals ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes. En ook dingen doen zoals tuinieren, boodschappen doen, wandelen, fietsen. Natuurlijk heb je ook wel eens stress. Als je medicijnen gebruikt, kun je die ook in het spel gebruiken. Je wint het spel door je bloedsuiker zo gezond mogelijk te houden. Je kunt het spel alleen of met familie of vrienden spelen.

SugarVita biedt op een leuke manier inzicht in je bloedsuikerspiegel. SugarVita weet hoe je bloedsuiker de komende uren verandert als je nu beweegt, iets eet of drinkt. Of als je bijvoorbeeld stress hebt. Diabetes praktijkondersteuners en -verpleegkundigen merken dat SugarVita helpt bij het uitleggen hoe diabetes werkt.En als je het speelt met een groep leren patiënten van elkaar.

Het unieke van dit diabetesspel is de simulator. Deze is ontwikkeld met de Technische Universiteit Eindhoven en het Máxima Medisch Centrum. Deze simulator kan voor elke patiënt voorspellen hoe de bloedsuikerspiegel zich over tijd ontwikkeld na uiteenlopende soorten eten, dranken, beweging, stress en ingenomen medicatie. Op basis van een aantal kenmerken kan de simulator een goede voorspelling geven voor veel mensen. Patiënt of geen patiënt, met of zonder medicijngebruik, jong en oud.
更多

SugarVita标签

添加应用标签

为游戏和应用程序添加标签,您将帮助APKPure用户更快的发现这些好游戏和优质应用。注:在APKPure客户端中添加应用标签前需要使用账户信息登录。

其他信息

Advertisement
评论载入中...
没有符合条件的内容
24 小时热门游戏
扫一扫安装
APKPure 客户端