Claessen Mobile icon

Claessen Mobile APK

2 votes, 3.0/5
  • Author:

    Claessen ELGB

  • Latest Version:

    1.1

  • Publish Date:

    2014-01-07

The description of Claessen Mobile

Met de Claessen ELGB Mobile App heeft u letterlijk alle informatie van Claessen ELGB in handen, om op eenvoudige en snelle wijze artikelen te vinden, orders aan te maken en te versturen of de route naar de dichtstbijzijnde Claessen ELGB vestiging te bepalen. Maar de App biedt u nog veel meer handige mogelijkheden. U kunt Claessen ELGB Mobile gratis downloaden in de Google Play Store (Android toestellen) of de App Store (iPhone en iPad).

Onze artikelen vindt u snel en eenvoudig via de Catalogus, via snel zoeken met uitgebreide filter mogelijkheden en aan de hand van uw eigen Favorietenlijsten. Daarbij ziet u ook direct de technische specificaties, de beschikbare voorraad en artikelen die vaak worden mee-besteld. En met minimale handeling kunt u artikelen direct op een order plaatsen, wat overigens ook kan middels de ingebouwde scannerfunctie.

Uw orders kunt u direct doorsturen naar Claessen ELGB, of klaarzetten voor verdere bewerking en aanvulling in de Claessen ELGB WebShop om ze vervolgens van daaruit door te sturen. Net wat voor u het gemakkelijkst werkt! En uw lopende orders kunt u eenvoudig bekijken via de Orderhistorie functie.

Claessen ELGB Mobile bevat verder de gegevens van alle Claessen ELGB vestigingen, welke zijn gekoppeld aan een routeplanner. Maar u kunt natuurlijk ook rechtstreeks vanuit de App bellen of mailen met uw eigen Claessen ELGB vestiging. Wij houden contact!

Let op: U heeft uw Debiteurnummer en Inlogcode nodig om Claessen ELGB Mobile ten volle te kunnen benutten. Heeft u deze nog niet, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Claessen ELGB vestiging voor een inlogcode als Gastgebruiker.

Download de Claessen ELGB Mobile App en ontdek zelf hoe eenvoudig en handig deze voor u is. Wij wensen u veel gebruiksgemak!

Show More
Claessen Mobile APK Version History
Request Claessen Mobile UpdateRequest Update
Claessen Mobile 1.1 for Android 2.1+ APK Download

Version: 1.1 (12) for Android 2.1+ (Eclair MR1, API 7)

Update on: 2016-07-22

Signature: 35797f250c9b14e70d00c684cd731e8c2ca7235c Claessen Mobile 1.1(12) apk safe verified

APK File SHA1: f63ecee58524694786cd9cb5d1557c40a2bb2ece

Download APK(4.0 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App