CityGuide - Gödöllő icon

CityGuide - Gödöllő APK

  • Author:

    Szabó István

  • Latest Version:

    2.84

  • Publish Date:

    2017-04-11

The description of CityGuide - Gödöllő

Ez az applikáció mind a turistáknak, mind a gödöllőieknek kötelező alkalmazás, ha egyszerűen és egy platformon szeretnénk információkat szerezni a városról! Miért böngésznél össze-vissza a keresőkben, ha egy alkalmazáson belül bármikor megkeresheted azt, ami éppen téged érdekel. Sőt, miért vesződnél helybeliként, hogy minden újságot átkutatva felleld az akciókat, ha a CityGuide-ot megnyitva azonnal láthatod azokat.

Mit tartalmaz a CityGuide - Gödöllő?

* szálláshelyek

* éttermek

* látnivalók

* vásárlási lehetőségek

* térkép

* boltok/éttermek/szállások

* szolgáltatások

* rendezvények

* akciók

* hírek/aktualitások

* cégek/vállalkozások


Az alkalmazás átlátható menüpontokat és egyszerűen kategorizált adatokat tartalmaz, melyekben rövid leírások, elérhetőségek, nyitva tartások, időpontok, telefonszámok, címek és térképek találhatóak, mindez képekkel illusztrálva. Semmi fölösleges információ, csak a lényeg!

Az alkalmazás működéséhez online kapcsolat szükséges (wifi, mobilnet) mivel az adatok egy központi adatbázisból érkeznek, természetesen mindig az aktuális adat.

Milyen egyszerű és hatékony? - Egy település = egy alkalmazás - Nincs fölösleges információ, nincs nem helyi adat - Folyamatos frissítés

FIGYELEM! Jelenleg az adatbázis folyamatos feltöltés alatt áll, ezért csak kevés hely adatai érhetőek el és azok hiányosak lehetnek.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App