We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
City Stories (Unreleased) icon

City Stories (Unreleased)

for Android

The description of City Stories (Unreleased)

Har du nogensinde overvejet hvad der er sket lige dér, hvor du står nu? Det har vi. Derfor har vi skabt en app, som gør dig i stand til at læse historier baseret på din nuværende position. Vi tror på at den bedste historie optræder i den rette kontekst, hvorfor det kun er muligt at læse historier inden for din radius. Men hvad nu hvis der ikke er nogen historier, der hvor du er? Frygt ej, vi arbejder løbende på at tilføje nye historier til City Stories. Og imens, ja så kan du oprette dine egne.

Tag del i fællesskabet og opret dine egne historier. Det kan være du fik dit første kys på hjørnet af Samsøgade eller måske har Mejlgade en særlig betydning for din forståelse af fest, god mad eller iværksættereventyr? Det kan også være at du ved hvor Kundskabens Træ er optaget, måske har din mormor en historie at fortælle om Elin? Vi samler på både de gode, sjove og platte historier - og vi vil gerne høre din. Historien skabes af dig og mig, og den skabes lige nu.

Show More

City Stories (Unreleased) Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to City Stories (Unreleased)
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App