We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Cigaretta erősség icon

Cigaretta erősség

1.0 for Android

The description of Cigaretta erősség

Mióta eltűntek a cigarettás dobozok oldaláról az adatok a nikotin-, kátrány-, és szénmonoxid-tartalomról, szinte képtelenség megmondani milyen erős cigit szívunk éppen. Ez az alkalmazás ezeket mind tartalmazza, így ha csak kíváncsiságból böngésznénk a fajták között, vagy épp új típusú cigarettára gyújtanánk rá, könnyen megszerezhetjük ebből az appból a szükséges információt a korábbi adatok alapján. Az alkalmazás a dohányzásról való leszokás elkezdéséhez is segítséget nyújthat.

Bármilyen kérdéssel, észrevétellel nyugodtan keress meg emailban a automotorextrak kukac gmail pont com címen.

Az alkalmazás kizárólag tájékoztató céllal készült, sem a Készítőknek, sem az alkalmazásnak nem célja a dohányzás vagy a dohánytermékek népszerűsítése. A megjelenített adatok csak tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért a Készítőket semmilyen felelősség nem terhel.
Az alkalmazásban található logók és védjegyek azok jogszerű és eredeti tulajdonosaik birtokában vannak, minden jog őket illet ezekre vonatkozóan.
Az alkalmazást 18 éven aluli személyek nem használhatják.
Show More

Cigaretta erősség Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App