We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Can you guess (CYG) icon

Can you guess (CYG)

1.22 for Android

The description of Can you guess (CYG)

'Can you guess?' este un joc social, interactiv, foarte potrivit pentru a incepe o petrecere sau pentru o simpla iesire cu prietenii.
Jocul este foarte usor de invatat, chiar daca poate fi putin inconfortabil pentru jucatorii noi sau cei mai introverti, dar te vei obisnui foarte repede.
Regulile sunt:
- Pentru a juca aveti nevoie de minim 2 echipe de cate 2 persoane (4+ pers)
- Odata ce ati facut echipele, jocul va incepe intr-o ordine aleatoare.
- Echipa a carei tura se joaca trebuie sa aleaga un jucator ( de obicei se stabileste o ordine in cadrul echipei, astfel incat la fiecare tura va fi nominalizat urmatorul din echipa - aceasta ordine trebuie sa ramana aceeasi pana la finalul jocului ).
- Acum jucatorul nominalizat alege o carte din unul dintre cele 3 pachete si va vedea pe aceasta 4 sectiuni cu cuvinte, fiecare cu o actiune atribuita. Cuvantul pe care trebuie sa il joace este cel ce corespunde actiunii pe care se afla pionul echipei pe mapa ( Ex. Sa spunem ca pionul echipei se afla pe o pozitie care are imaginea 'vorbit' atunci jucatorul trebuie sa joace cuvantul de pe carte care corespunde actiunii 'vorbit'. ! Doar la inceput, echipele pot sa aleaga orice actiune de pe cartea de joc, deoarece pionii sunt asezati, la inceput, in afara mapei. Cartile de joc au diferite numere pe spate (2, 3, 4). Aceste numere reprezinta numarul de casute pe care le va inainta echipa daca reuseste sa joace cu succes cartea.
- Acum jucatorul nominalizat stie ce cuvant are de jucat in functie de pozitia echipei si trebuie sa inceapa tura (speaking, pantomime, drawing, singing). Sa ne asumam ca trebuie sa deseneze. Odata ce jucatorul este pregatit, poate sa porneasca cronometrul sau sa paseze telefonul oricarui alt jucator din joc care nu este in aceeasi echipa cu el pentru a se ocupa acesta de cronometru. Din acest moment, jucatorul are la dispozitie 1 minut pentru a desena ceva care descrie cat mai bine cuvantul de pe cartea de joc, in timp ce coechipierii lui incearca sa ghiceasca acest cuvant. Daca acestia reusesc in timp util sa ghiceasca cuvantul, persoana care are telefonul trebuie sa confirme acest lucru, iar echipa va inainta pe mapa. Daca nu, acestia vor ramane pe loc.
- Echipele vor juca cu randul pana cand una dintre ele reuseste sa treaca linia de sosire.

Acest joc este un remake al jocului de masa Activity.
Show More

Can you guess (CYG) 1.22 Update

2020-02-15
Best update so far!

Can you guess (CYG) Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
 • V1.22 14.1 MB XAPK APKs

  Can you guess (CYG)

  2020-02-15

  Can you guess (CYG) 1.22 (22)

  Update on: 2020-02-15

  Requires Android: Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

  Signature: 0999fd254fab320e370a785bbf09fd4d18f6793b Can you guess (CYG) 1.22(22) safe verified

  Screen DPI: 120-640dpi

  Architecture: armeabi-v7a

  APKs: config.armeabi_v7a

  File SHA1: 8c1785e25f9c4cd857806c03279ce59569f7cae2

  File Size: 14.1 MB

  What's new:

  Download

Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App