Caffe Beli Anđeo icon

Caffe Beli Anđeo APK

The description of Caffe Beli Anđeo

CAFFE RESTORAN BELI ANĐEO

DEŠAVANJA
Restoran Beli Anđeo organizuje sve vrste vaših svečanih događaja, proslava i godišnjica, svadbi i krštenja, porodičnih i poslovnih ručkova. Kod nas možete uživati u tematskim večerima, prijatnim zvucima tamburaškog orkestra i velikom izboru vina domaćih vinskih podruma ali i DJ partijima uz veliki izbor svetskih pića i koktela.

PONUDA
Novootvoreni Caffe restoran poseduje i veliki izbor jela i pića. Teško je izdvojiti nešto iz ponude a ne ogrešiti se o naše vrhunske kuvare kojima je veoma stalo da gost bude i više nego zadovoljan. Ipak, s ponosom ističemo da su sva jela sveže pripremljena i da donose pun doživljaj i feštu ukusa svetskih kuhinja iz kojih dolaze.

MENI
Meni je sastavljan sa puno ljubavi i pažnje. Pripremili smo jela koja će zadovoljiti sve ukuse, od light sendviča ili omleta za doručak, preko supi i čorbi kao zagrevanje za ručak koji je teško izabrati. Od ribe i morskih plodova, preko tradicionalnog roštilja pa do pasti i rižota. Tu su i pice ali i veliki izbor deserata i voćnih kupova.

Caffe Beli Anđeo
12. oktobar, 11211 Beograd, Borča
Telefon: 011/2723-176
Mobilni: 064/49000-39
E-mail: kontakt@beliandjeo.rs
Website: http://www.beliandjeo.rs/

Facebook: https://www.facebook.com/beliandjeors
Twitter: https://twitter.com/caffebeliandjeo
Instagram: http://instagram.com/caffebeliandjeo

Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App