Business Connector icon

Business Connector

1.09 for Android

The description of Business Connector

De Business Connector Flevoland brengt u op overzichtelijke wijze op de hoogte van netwerkevents die door de aangesloten bedrijfsorganisaties in regio Flevoland georganiseerd worden. U krijgt snel overzicht op interessante events in de regio en kunt die eenvoudig toevoegen aan uw agenda of delen via Social Media. Zo blijft u als ondernemer of netwerker altijd op de hoogte en hoeft u geen event te missen.

Overzicht:
De activiteiten van de aangesloten bedrijfsorganisaties worden op chronologische wijze zichtbaar gemaakt. Door een event te selecteren wordt verdere informatie getoond, zoals de aard van het event, het tijdstip, de locatie en aanvullende informatie en voorwaarden. Ook zijn de contactgegevens van de betreffende bedrijfsorganisaties beschikbaar en kunt u worden doorgelinkt naar de desbetreffende website.

Agenda en delen:
Met de ‘agenda’ button kunt u het gewenste event snel en eenvoudig toevoegen aan uw eigen digitale agenda. Met ‘share’ button kunt u de activiteit delen via sms, WhatsApp, email, Twitter of Facebook.

De Business Connector: De agenda's van bijeenkomsten voor ondernemers overzichtelijk samengevat.

Show More
Advertisement
Similar to Business Connector
More From Apps & Webs
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Business Connector Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App