Brandweer Fryslân icon

Brandweer Fryslân APK

Brandweer Fryslân
3 votes, 4.7/5

The description of Brandweer Fryslân

Binnen de Veiligheidsregio Fryslân worden de vastgestelde planvorming en procedures voor de Bevelvoerders / (H)OVD digitaal aangeboden. De applicatie geeft op eenvoudige wijze toegang tot de meeste actuele informatie, en is een samenvoeging van het analoge aandachtskaarten boekje en FIK boekje.

De doelstelling van deze applicatie is om voor en tijdens de repressieve taakuitvoering te beschikken over een heldere en puntsgewijze opsomming van relevante informatie. De informatie is afkomstig van de landelijke en regionale procedures evenals uit de les- en leerstof. Bij nieuwe procedures en ontwikkelingen word de bestanden aangepast en verwerkt hierdoor is het een dynamisch naslagwerk.

De gebruiker van deze app mag zich niet alleen baseren op dit naslagwerk. Om effectief gebruik te maken van dit naslagwerk is een combinatie van geoefendheid, vakkennis en ondersteuning nodig. Daarnaast blijven eigen waarnemingen en ervaringen belangrijk.

Voor vragen over of opmerkingen c.q. aanvullingen kunt gebruik maken van de aanwezige feedbackmodule in de applicatie. Ondanks alle zorg en inspanning die is geleverd voor de totstandkoming van de Friese Informatie Kaarten, is er geen aansprakelijkheid voor verkeerd gebruik van de gegevens, of onjuistheden.

Show More
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App