We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
BRAINZ Nederlandse Persoonlijke Digitale Assistent icon

BRAINZ Nederlandse Persoonlijke Digitale Assistent

1.50 for Android

The description of BRAINZ Nederlandse Persoonlijke Digitale Assistent

BRAINZ is een gloednieuwe Nederlandstalige Persoonlijke Digitale Assistent. Deze revolutionaire app die beschikt over meer dan 5000 functies! Bovendien kan BRAINZ door middel van een 'Hotword' (naar keuze) worden bediend. Standaard is het Hotword "Alexia" maar ook een tiental andere hotwords is beschikbaar.

De "Brainz Quick Start Gids" vind je hier: http://www.dsh2000.com/Brainz1.pdf en een gedetailleerd overzicht van de functies hier: http://www.dsh2000.com/BrainzNL1.htm

Het aantal mogelijkheden groeit nog steeds elke dag!
De bediening hoeft niet met spraak maar kan ook door je opdracht te typen en/of door functies uit de vele ingebouwde lijsten te selecteren.

BRAINZ heeft iets weg van een Nederlandse SIRI, Cortana, Bixby of Google Assistent, maar werkt toch heel anders en kan ook meer! Het is onsinziens de eerste en enige volwaardige Persoonlijke Assistent in het Nederlandse taalgebied voor Android. Help ons om BRAINZ nog meer bekendheid te geven en op een positieve manier ons te laten weten wat je ervan vindt (bij voorkeur per e-mail).

BRAINZ kan gedurende 10 dagen gratis worden uitgeprobeerd. Daarna is een geringe vergoeding verschuldigd in de vorm van een (laag) maandabonnement.

DSH electronics is een klein Nederlands bedrijf. Het bijhouden van deze zeer uitgebreide software vergt voordurend een enorme inspanning. Wij zijn geen multi-national met duizenden man personeel... Brainz wordt speciaal gemaakt ten bate van Nederlandse en Vlaamse gebruikers.

We wensen je veel plezier met deze software.

DSH electronics
Leidschendam
www.dsh2000.com
info@dsh2000.com

Opmerkingen:
1. Deze software maakt heel veel gebruik van bronnen op het Internet. We streven ernaar dat minstens 95% van de functies altijd in orde is. Als iets niet meer werkt, geef dat s.v.p. dan per e-mail aan ons door, dan lossen we dat zo mogelijk direct op.
2. Om BRAINZ op een SmartWatch te gebruiken dien je (eenmalig) een in-app bijbetaling te doen.
Show More

BRAINZ Nederlandse Persoonlijke Digitale Assistent Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to BRAINZ Nederlandse Persoonlijke Digitale Assistent
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App