We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
HOPE fødselsdepression ícone

HOPE fødselsdepression

4.2.1.275 for Android

A descrição de HOPE fødselsdepression

At være trist eller ængstelig efter fødslen af et barn er helt almindeligt og naturligt og kaldes en ”tudetur”. Nogle gange bliver disse følelser altoverskyggende, og det triste humør forsvinder ikke. Reaktionerne kan også inkludere bekymring og angst og kan blive meget dominerende. Fødselsdepression påvirker mindst en ud af otte kvinder efter fødslen af et barn. I sjældne tilfælde kan kvinden også udvikle fødselspsykose i perioden efter fødslen af et barn.

Formålet med dette forskningsprojekt er at forstå mere om årsagerne til fødselsdepression og fødselspsykose. Ved at undersøge dette vil vi få mere viden om, hvorfor nogle kvinder udvikler fødselsdepression eller fødselspsykose, og hvorfor nogle kvinder ikke gør.

Denne viden vil hjælpe os med at forstå sygdommene og understøtte udviklingen af nye behandlingsmuligheder. Vi håber, at vi en dag kan være med til at forebygge fødselsrelaterede psykiske lidelser i at opstå.

Vi er et hold af forskere, læger og sundhedsplejersker dedikerede til at undersøge fødselsdepression og fødselspsykose. Vi har brug for din hjælp til dette nye og spændende forskningsprojekt. Vi ønsker nemlig hurtigst muligt at finde nye behandlingsmuligheder.
Mostrar mais

HOPE fødselsdepression Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Informações Adicionais

Advertisement
Semelhante a HOPE fødselsdepression
Mais do University of North Carolina at Chapel Hill
Carregando Comentário...
Seja o primeiro a comentar.
Aplicativos populares nas últimas 24 Horas
Baixar
APKPure App