We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Bookings DCS icon

Bookings DCS

2.2.1 for Android

The description of Bookings DCS

Als taxiondernemer wil jij je uiteraard onderscheiden. Je wil dat klanten voor jou kiezen. Hoe krijg je dat voor elkaar? Simpel: door ze een GRATIS boekingsapplicatie aan te bieden, die voor zoveel gemak zorgt dat het voor hen ronduit onmogelijk is om niet een rit bij je te boeken!

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig, eigenlijk. Met de app kan je klant met een paar handelingen een rit boeken. Je klant geeft aan wanneer én waar hij of zij opgehaald wil worden, selecteert hierbij het voertuigtype en het aantal te vervoeren personen. Ook kan hij of zij de betalingswijze aangeven, opmerkingen plaatsen en de ritaanvraag wijzigen en annuleren.
Als de rit eenmaal geboekt is, komt deze binnen in je DCS Driverapp en kun je de rit accepteren of naar een collega-taxiondernemer dispatchen. Als de rit aangenomen is, krijgt de klant hiervan een notificatie en ziet meteen of de taxi onderweg is en waar deze zich bevindt (realtime).
Kortom: deze app is onmisbaar voor klanten die van gemak houden!

Wat kost deze app?
Goed nieuws voor je klanten: de app is gratis! Als taxiondernemer betaal je 15 euro per maand aan servicekosten.

ps. Er is ook een customized versie van deze boekingsapp. Als je hiervoor kiest, zetten we de app in jouw huisstijl en heb je ruimte om jouw unieke bedrijfsverhaal te vertellen. Wil je meer weten over een eigen customized boekingsapp? Neem dan vooral contact op met ons via email info@dispatchconnect.nl.
Show More

Bookings DCS Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Bookings DCS
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App