Biokarpet icon

Biokarpet APK

1 votes, 5.0/5
  • Author:

    MOBILOYALTY

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2015-09-19

The description of Biokarpet

Стандарт на живот - това е мотото, което от 1950 година променя и продължава да променя отношението на хората към килимите. Това е Биокарпет, лидер в производството и вноса на килими и мокети от цял свят, лидер в превръщането на килима в съществена част от интериора.
58 годишната успешна история на компанията е гарант за високото качество на продукцията и спазването на традициите, съчетавайки класиката и модерното в едно. Специалистите на Биокарпет подбират за световния пазар и за Вас невероятна селекция от килими ръчна изработка, родени от труда на вековните традиции на фамилиите производители.
Само в Биокарпет може да се намери най-голямото разнообразие от всякакви килими с най-добро съотношение цена - качество на пазара в страната. Биокарпет присъства в България от 2004 година.
От 2007 година Биокарпет предлага и пердета, дамаски, хавлии, халати, спално бельо и тапети, които носят логото Биокарпет Хоум (Biokarpet Home). 58 годишната история на Биокарпет Ви гарантира високо качество, иновативност и модерен дизайн на тези продукти.
Заповядайте в шоурумовете на Биокарпет в България или се потопете във виртуалното царство на килимите.
Биокарпет АД - Гърция е най-големия производител и износител на машинно направени килими в Гърция и една от най-големите в света, с годишен промишлен капаците 600.000 кв.м килими, 1.000.000 бр. одеала и 1.000.000 кг. флокати (китеник).
Биокарпет АД - Гърция днес е компанията с най-голямата мрежа магазини в Гърция и една от най-големите в света, 50 магазинa (под името Биокарпет), 12 магазина (под името Персика), 58 магазин, които търгуват с продуктите Биокарпет и 6 магазина в чужбина. Продуктите на Биокарпет също се предлагат на повече от 30 държави по целия свят.
Производственият процес е 100% вертикален. Компанията е локализирана в Лариса, в центъра на Гърция, в индустриалната зона и е на повече от 45 000 кв.м застроена площ върху 120 000 кв.м частна земя.
Продуктите на Биокарпет са сертифицирани от интернационалната компания WOOL MARK и целия производствен процес става по сертификат ISO 9001. Биокарпет има пълен контрол върху всички етапи на производствения процес - от избора на суровината, боядисването на нишите, тъкането на килимите и довършителните работи до самото опаковане на продукта, което гарантира високото му качество.
Биокарпет има изключителни права от фирмата Walt Disney да произвежда и продава килими с техните герои.
Биокарпет има партньорство и с компанията Pierre Cardin и Ви предлага килими с уникални цветове и десени, които със сигурност ще Ви впечатлят.
Show More
Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App