BijZijn icon

BijZijn APK

  • Author:

    Bitfactory BV

  • Latest Version:

    1.0.5-prod

  • Publish Date:

    2018-02-01

The description of BijZijn

Via de BijZijn app kunnen makelaars en taxateurs zich registreren voor cursussen die zij in het kader hercertificering/permanente educatie dienen te volgen voor VastgoedCert en/of het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

De app helpt bij het vastleggen van uw aanwezigheid tijdens de cursus. Geen lange inschrijfprocedures meer aan het begin van de cursus en geen problemen met vergeten of haperende pasjes. Simpelweg aanmelden via een app op uw smartphone en het is geregeld.

Nog niet alle cursussen zullen gebruik maken van deze app, maar dat wordt gaandeweg meer.

Deze app is bedoeld voor zowel cursisten en docenten. Voor cursisten is minimaal Android versie 4.3 vereist, voor docenten minimaal Android versie 5.0.
De applicatie maakt gebruik van Bluetooth LE, hiervoor is bepaalde hardware nodig in het toestel. Het kan zijn dat een toestel wel Android 4.3 (of hoger) heeft, maar niet de benodigde Bluetooth LE hardware. In dat geval kan u nog steeds gebruik maken van de app, maar zal de aanwezigheid alsnog door de docent moeten gecontroleerd.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
BijZijn Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App