We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Bidwonder icon

Bidwonder

2.0 for Android

The description of Bidwonder

KIK VAGYUNK
A BIDWONDER® egy többfunkciós közösségi piactér, ahol jelenleg étel-ital kínálatra, szolgáltatásokra és termékekre találsz ajánlatokat. (Induláskor csak az étel-ital funkciót támogatja az applikáció, de az oldalunk 100%-ban reszponzív, azaz böngészőből is jól hazsnálhaó.) Egyrészt egy hagyományos webshop vagyunk, ahol ugyanúgy tudsz vásárolni, mint bármely szolgáltató oldalán, másrészt a BIDWONDER® akciók révén egy akciós kínálati oldal is vagyunk, ahol valódi, nagyarányú kedvezményekkel találkozhatsz, garantáltan olyan formában, ahogy máshol nem.


PERCRŐL PERCRE KEVESEBBÉRT
A BIDWONDER® oldalain a legtöbb funkció ingyenes áll rendelkezésére a Partnereinknek, amiért cserébe azt várjuk el Tőlük, hogy megtakarításaik nagyobb részét - kedvezmények formájában - osszák meg Veletek, vásárlókkal. Ennek az eredménye, hogy nálunk minden nap Black Friday.


BIDWONDER® AKCIÓK
A kedvezmények legfőbb elemei a BIDWONDER® akciók, amik változó - de előre nem ismert - hosszúságúak. Egy akció átlagosan 3-4 percig tart. Az akció alatt a termékek vagy szolgáltatások kínálati árai időszakonként változó mértékben csökkennek. Az időszakok egymásutániságát a BIDWONDER óra szimbolizálja az ajánlati kártyákon. Az árak addig mérséklődnek, amíg valaki meg nem vásárolja az adott tételt, vagy az árcsökkenés el nem éri azt a minimum árat, amit az eladó Partnerünk meghatározott.


10% BÓNUSZ
Minden közvetlen BIDWONDER® vásárlásod után 10% utólagos engedményt kapsz, amit bónuszpontok formájában jóváírunk a számládon. Egy pont egy forint értéknek felel meg. A bónuszpontjaidat voucherek (utalványok) megvásárlására fordíthatod, amikkel további jelentős kedvezményeket érhetsz el a bónuszt nyújtó Partnerünknél.


IZGALMAS JÁTÉK
A BIDWONDER® akcióknál ügyességeden, türelmeden, taktikádon múlik, hogy milyen kedvezményeket érsz el. Garantáljuk, hogy még nem vásároltál ilyen izgalmak között.


Próbáld ki a CSODÁT!
Show More

Bidwonder Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
 • V2.0 11.3 MB APK

  Bidwonder

  2018-09-24

  Bidwonder 2.0 (729)

  Update on: 2018-09-24

  Requires Android: Android 5.0+ (Lollipop, API 21)

  Signature: 586be7a83b866839f034a920f6c2b8403409137c Bidwonder 2.0(729) safe verified

  Screen DPI: 120-640dpi

  Architecture: universal

  File SHA1: 6cfb5f7d123e9d8b652ff052e38d92da92dcd86a

  File Size: 11.3 MB

  Download

Similar to Bidwonder
More From Apptive Kft
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App