Bejaboo Studio icon

Bejaboo Studio APK

  • Author:

    Bejaboo

  • Latest Version:

    2.0.72

  • Publish Date:

    2017-09-18

The description of Bejaboo Studio

Har du eller någon skapat en bok i Bejaboo?
Det här är appen som du använder för att skapa fotoböcker, kalendrar eller ett pussel.

Bejaboo Studio Mobile använder du för att skapa enkla Bejaboo-konstverk.

Bejaboo är en online-tjänst för dig och din familj. Bejaboo vänder sig till dig som är i graviditeten till att dina barn blivit några år.

Bejaboo älskar familjer och Bejaboo älskar digitala verktyg. Vi på Bejaboo har valt att ta fram digitala verktyg som hjälper dig och din partner (vilket vi kallar familj) att samla bilder, kontakter, anteckningar, information helt enkelt och göra den lättillgänglig och enkel att hantera.

Familjen (Du och din partner) är kärnan i Bejaboo. Som familj har du och din partner en gemensam familjeyta där ni enkelt kan lagra era gemensamma familjebilder, familjeanteckningar, familjekontakter och annat som ni finner gemensam.

Det fungerar som så att om exempelvis din partner tar en bild med sin mobil och placerar bilden på familjeytan, då har di direkt tillgång till bilden i din mobil och på din dator. Skapar du en viktig anteckning och lägger den i familjeytan, då har din partner tillgång till anteckningen direkt i sin mobil och på sin dator. Allt som placeras på familjeytan delas direkt mellan dig och din partner och ni har båda direkt åtkomst till objekts uppdatering. Vilket betyder att om din partner har lagt sin mamma som ett familjekontaktkort. Uppdaterar han hennes telefonnummer så har du tillgång till de senaste uppgifterna direkt.

För att du ska kunna använda denna app, måste du har ett Bejaboo-konto. Du registrerar dig på https://bejaboo.com för att snabbt komma igång. Sedan kan du välja att använda Bejaboo direkt på webben från din dator eller genom denna app.

Bejaboo Studio Mobile är en del av en större svit funktioner i Bejaboo. När du registrerar dig på Bejaboo följer ett antal funktioner med ditt konto.
Notera: Vissa funktioner kräver ett betalabonnemang hos Bejaboo för att fungera.
Då Bejaboo är en online-tjänst dedikerad för familjer, har vi valt att sätta åldersgränsen för ett konto hos Bejaboo om minst 18 år

Med denna App kan du skapa egna konstverk som ex fotoböcker, kalendrar eller pussel.
Notera: Det kan förekomma att vissa funktioner är begränsade i mobilversionen.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Bejaboo Studio Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App