Bedrijfsadviesburo Eckhardt icon

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

1.2 for Android

The description of Bedrijfsadviesburo Eckhardt

Bedrijfsadviesburo Eckhardt is een samenwerkingsverband tussen een financiële adviespraktijk en een boekhoud- & administratiekantoor. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor managementondersteuning en interim werkzaamheden. Wij zijn ook gespecialiseerd in de financiële- en ledenadministratie van VVE’s.

Het succes van iedere organisatie hangt af van de vraag of zij in staat is flexibel en doeltreffend te reageren op veranderde omstandigheden, met andere woorden het juiste beleid te voeren. Betrouwbare informatie is daarvoor een eerste vereiste.

U heeft ons kantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.


In deze App:
Quick-nieuws op maat
BTW-Alert
Kennisbank Personeel
Kennisbank Rechtspersonen
Kennisbank Auto & Fiscus
Brochures en folders
Stel een vraag
Snel een offerte
Show More

Bedrijfsadviesburo Eckhardt 1.2 Update

2018-03-13
We hebben een nieuwe 'social sharing feature' toegevoegd. Middels deze 'Deel deze App'-knop kunt u de App nu nog gemakkelijker delen binnen uw netwerk!
Advertisement
Previous versions
Similar to Bedrijfsadviesburo Eckhardt
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App