We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Basisschool Het Bossche Broek icon

Basisschool Het Bossche Broek

5.0 for Android

The description of Basisschool Het Bossche Broek

R.K. Basisschool Het Bossche Broek is ontstaan uit de fusie tussen de R.K. Basisschool St. Aloysius en de R.K.Basisschool Keysershoff op 1 augustus 1994.

De school is gevestigd op twee locaties in de wijken Centrum en Zuid. De school kende de afgelopen jaren een groei in leerlingenaantal. Nu stabiliseren de aantallen zich op het maximaal aantal leerlingen dat de school kan huisvesten: tussen 560 en 580 leerlingen.

Als katholieke school staan wij open voor iedereen. Door respect en begrip voor ieders waarden te bevorderen willen we de kinderen voorbereiden op de multiculturele samenleving waar zij deel van uit maken.

Onze school is een onderdeel van de stichting Signum. Het bestuur van de stichting Signum voert een beleid, dat erop gericht is, activiteiten te ontwikkelen voor alle kinderen ongeacht hun (etnische, maatschappelijke of godsdienstige) achtergrond. De scholen van de stichting Signum zijn algemeen toegankelijk. Signum gaat uit van de uniciteit van het individu en wil daar maximaal recht aan doen.

Wij hebben een nauwe samenwerking met twee kinderopvangorganisaties, Kanteel Kinderopvang op locatie Centrum en Kinderopvang Smallsteps op locatie Zuid.

Samen dragen wij bij aan de stappen die een kind zet op weg naar volwassenheid. Wij zorgen voor een veilige omgeving, waarin kinderen hun talenten kunnen ontplooien passend bij hun leeftijd en ontwikkeling. Wij hebben een vast team van professionals met ruime ervaring in de kinderopvang en de school en zijn op weg om op te gaan tot 1 Integraal Kind Centrum.
Show More

Basisschool Het Bossche Broek 5.0 Update

2018-09-27
• Technische verbeterpunten.
• Ouderportaal toegevoegd aan het hoofdmenu.
Advertisement
Previous versions
Similar to Basisschool Het Bossche Broek
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Basisschool Het Bossche Broek Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App