BacCan Halan icon

BacCan Halan APK

  • Author:

    Tai MMO

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2018-03-20

The description of BacCan Halan

Bac Kan is een provincie in het noordoosten van Vietnam. Soms wordt de naam wordt geschreven als Bac Kan provincie, echter, wordt beschouwd als de naam van Bac Kan en Bac Kan officiële zegel gesneden met "Bac" om eenheden van de provincie aan te geven zijn.

provincie Bac Kan grenzende noordelijke provincies van Cao Bang, provincie Lang Son naar het oosten, zuiden van Thai Nguyen en Tuyen Quang provincies west. Area 4.859 km2 van de natuurlijke land en een bevolking van 313 084 mensen, waaronder zeven etnische groepen (Tay, Nung, Kinh, Dao, Mong, United en San Chay) leven, waarin etnische minderheden goed voor meer dan 80%.

1965 Bac Kan, Thai Nguyen provincie verenigd met de Noord-Thaise provincie, maar tot op heden 01/01/1997, provincie Bac Kan werd opnieuw vastgesteld op basis van de vroegere provincie Bac Thai, met inbegrip van Bac Kan de stad en 5 districten: Ba, Bach Thong, Cho Don, Na Ri, Ngan Son.

In 1999 werd het Bach Thong-district verdeeld in twee districten: Bach Thong en Cho Moi. In 2003 werd Ba Be district verdeeld in 2 districten: Ba Be en Pac Nam. In 2015 wordt Bac Kan-stad omgevormd tot de stad Bac Kan. De plaats is de stad Bac Kan, 160 km van de hoofdstad van Hanoi.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Discover
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App