Azie Shaziana Syarie icon

Azie Shaziana Syarie APK

  • Author:

    jempolapps

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2016-09-25

The description of Azie Shaziana Syarie

Tudung dan shawl labuh Azie Shaziana Syarie adalah jenama hijab untuk muslimah yang beroperasi secara online. Tudung and shawl keluaran Azie Shaziana Syarie menggunakan material chiffon fabric yang berkualiti dan bermutu tinggi. Selain daripada tudung labuh dan shawl, butik online Azie Shaziana Syarie juga menjual niqab untuk para muslimah yang memakai purdah. Koleksi fesyen tudung labuh keluaran Azie Shaziana Syarie memenuhi keperluan para muslimah yang memakai hijab sesuai dengan tagline "Memartabatkan Aurat Wanita"

Azie Shaziana Syarie merupakan pengeluar tudung labuh yang memenuhi kehendak wanita muslimah yang memakai hijab kerana setiap design tudung labuh yang dikeluarkan menggunakan sekurang kurangnya 3 meter kain bagi memastikan tudung labuh keluaran Azie Shaziana memenuhi syariat.

Azie Shaziana Syarie menggorak langkah dengan mengeluarkan set hijab yang patuh syarie yang didatangkan secara pakej dengan dress serta jubah dan tudung labuh yang exclusive yang mana terjual dalam masa yang amat singkat.

Selain tudung labuh, Azie Shaziana Syarie, turut mengeluarkan pelbagai kelengkapan hijab untuk pakaian muslimah yang benar-benar menitik beratkan penjagaan aurat termasuk set walimah, niqab, purdah, set couple lelaki dan wanita serta dress atau jubah labuh dan lebih terkenal dengan elemen ropol disetiap design yang dikeluarkan sejajar dengan tagline "Memartabatkan Aurat Wanita"

Antara jenis fabrik yang digunakan Azie Shaziana Syarie untuk menghasil pelbagai fesyen hijab adalah chiffon kerana fabrik ini lembut dan selesa serta mudah diuruskan. Antara jenis fesyen muslimah yang menggunakan fabrik chiffon ini adalah tudung bawal, shawl ruffles, shawl labuh dan jubah muslimah.

Antara kandungan apps ini adalah:

1) Mengandungi koleksi-koleksi hijab yang pernah dihasilkan Azie Shaziana Syarie.
2) Online ordering yang memudahkan pelanggan untuk membeli hijab.
3) Testimonial pelanggan yang menjadi membeli.
4) Biografi tentang latar belakang pemilik produk.
5) Kemudahan untuk akses ke media sosial.

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App