Atina's Beauty icon

Atina's Beauty APK

  • Author:

    WEB LAB

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2016-08-11

The description of Atina's Beauty

Budite u toku sa najnovijim promocijama kozmetičkog salona Atina's Beauty. Aplikacija je jednostavna za korišćenje. Skinite aplikaciju na vaš telefon i pokrenite je. Pokretanjem aplikacije se prijavljujete da dobijate obaveštenja o najnovijim promocijama salona. Sve promocije se nalaze na jednom mestu i uvek možete pogledati sadržaj svake promocije klikom na aplikaciju.

Ova aplikacija služi kao alat za promociju kozmetičkog salona Atina's Beauty. Skidanjem i pokretanjem ove aplikacije, korisnici se prijavljuju za dobijanje obaveštenja na telefonu kada se objave promotivne aktivnosti ovog salona. Klikom na obaveštenje, unutar aplikacije se učitava sadržaj promotivnog materijala. Korisnik ukoliko ne želi da prima notifikacije, neophodno je da obriše aplikaciju sa telefona.

NAPOMENA: Sve notifikacije koje se šalju korisnicima su isključivo vezani za aktivnosti u okviru salona. Samostalna promocija drugih pravnih lica nije moguća, već samo i isključivo ukoliko salon ima direktnu partnersku saradnju i promotivnu aktivnost sa pravnim licem čiji će se naziv i korporativni identitet prikazati u okviru promotivnog materijala.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App