Aqua Tour icon

Aqua Tour

1.0.4 for Android

The description of Aqua Tour

AQUA TOUR BG е лицензиран туроператор с повече от 16 години стаж на туристическия пазар, като в зората на своята кариера стартира като малка, никому непозната, фирма и постепенното израстване се дължи на много труд, старание, умения и вглеждане дори и в незначителните на пръв поглед детайли, както и с помощта на ВАС, нашите клиенти, без които няма да сме това, което сме сега. А именно в момента се нареждаме в едно от водещите места на фирмите партньори в страната и това е факт, с който много се гордеем.

Това е частта, в която сме на най-високо ниво, тъй като основната ни дейност са организираните пътувания и ваканционни почивки. През цялата година, в зависимост от сезона, можете да намерите различни чартърни програми по основните дестинации - Турция, Тунис, Египет, Дубай и Европа.

В последните няколко години фирмата значително се специализира и направи огромен приръст в организирането на екзотични пътувания и почивки, между които лидерство държат следните дестинации: Сейшелски острови, Малдиви, о-в Бали, Виетнам, Тайланд, Мавриций, Куба, Мексико и Домениканска Република.
Show More
Advertisement
Similar to Aqua Tour
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Aqua Tour Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App