APCE BCN icon

APCE BCN APK

  • Author:

    APCE BCN

  • Latest Version:

    1.0.4

  • Publish Date:

    2015-10-05

The description of APCE BCN

La irrupció dels dispositius mòbils en la nostra societat, tant de telèfons intel·ligents com de rajoles, ha suposat un fenomen de consum similar a la de la telefonia mòbil en la passada dècada. El seu èxit pot estar associat, en gran part, a l'simultani auge de les xarxes socials i la necessitat que senten els usuaris d'estar permanentment connectats i atents a tot el que passa en aquest nou entorn.

Amb aquesta APP l'Associació de Promotors de Barcelona (APCE) pretén apropar la informació i el coneixement al major nombre de persones possible a través de tres objectius essencials: facilitar accessibilitat la informació sectorial i servir de suport a les empreses associades i altres agents en el exercici del seu treball a través d'una major accessibilitat electrònica. Aquesta nova aplicació, que pot ser instal·lada en dispositius mòbils o tablets, suposa una ajuda a l'usuari en moltes de les seves tasques professionals.

Essencialment es pot trobar a l'APP informació continuada que pot ser descarregada fàcilment. Informació que s'ha distribuït en 12 continguts o seccions: Comissions de Treball, Assessoria, Circulars, Resum de Premsa, Estudis, InfoAPCE, revista APCE Habitatge, suplement Habitatge i Futur, Aula Immobiliària, Ediseguros Mediació, Agenda i un manual sobre la pròpia APP .

Com sigui que el contingut està especialment indicat per a les empreses associades a l'APCE, aquestes poden accedir a tota la informació a través d'una identificació prèvia (loguin) que els facilitarà un accés lliure i complet. Per a empreses no associades podran accedir a una informació bàsica els continguts afecten les publicacions ia les activitats que realitza l'Associació.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App