Ap Ap, aplikacija za apartmane icon

Ap Ap, aplikacija za apartmane APK

11 votes, 4.4/5
  • Author:

    CINOBER

  • Latest Version:

    1.2

  • Publish Date:

    2015-07-02

The description of Ap Ap, aplikacija za apartmane

Smartphone mobilna aplikacije za pribavljanje i slanje gostiju iznajmljivačima apartmana, soba i kuća za odmor. Aplikacija bi preko oglašavanja potražnje za smještajem, na brz i jednostavan način, mogla inicirati i omogućiti slanje viška upita za smještaj gostiju, te na taj način iznajmljivačima pribaviti goste.
Mogu je koristiti i posrednici (agencije) za brže i jednostavnije pronalaženje smještaja turistima. Namijenjena je dakle onoj osobi koju će potencijalni gost uživo ili na neki drugi način kontaktirati da bi si pronašao smještaj.

Pojednostavljeno rečeno, korisnici će imati priliku umrežiti se sa ostalim iznajmljivačima, (ali i posrednicima) u njihovom mjestu, te jedni drugima na brz i jednostavan način slati goste.


Na taj će se način mali iznajmljivači povezati u lokalne mreže, pa bi destinacija imala priliku ostaviti bolji početni dojam na gosta, te doći na glas kao neka u kojoj se u kratkom vremenu može naći smještaj za svačiji ukus.

Aplikacija NIJE namijenjena za oglašavanje ponude vlastitog smještaja, već se vlasnici smještaja javljaju na oglase potražnje za smještajem.


Način korištenja:
1. Potencijalni gost, ili netko drugi u njegovo ime, licem u lice, telefonski ili preko interneta pita iznajmljivača (ili posrednika) ima li trenutno, ili u određenom terminu slobodan smještaj.
2. U slučaju da kontaktirana osoba (iznajmljivač ili posrednik) iz nekog razloga ne može primiti tog gosta, kontaktirana osoba ga pita želi li možda da mu pronađe neki drugi slobodan smještaj, te ako dobije pozitivan odgovor, na mobitelu pali aplikaciju.
3. U njoj putem već pripremljenog obrasca kontaktirana osoba upisuje novi oglas, tj. na maksimalno pojednostavljen način odabire lokaciju, termin boravka, broj gostiju, vrstu smještaja, i eventualno neke druge neophodne parametre koji zahtijevaju ti gosti.
4. Oglas se šalje, i pristiže svim vlasnicima aplikacije koji imaju turističke objekte na željenoj lokaciji.
5. Oglas se čita, i ako ti korisnici aplikacije smatraju da neki njihov slobodan kapacitet odgovara zahtjevima gostiju, pozivaju pošiljatelja oglasa, i dogovaraju susret ili kontakt s gostima.


Aplikacija će za 2015. godinu biti besplatna, a neće biti potrebno ni registrirati se za njeno korištenje.

Show More
Ap Ap, aplikacija za apartmane APK Version History
Request Ap Ap, aplikacija za apartmane UpdateRequest Update
Ap Ap, aplikacija za apartmane 1.2 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.2 (3) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-01-21

Signature: 14717e9e584b4f4c71f256ea75b32e2a0181a3ce Ap Ap, aplikacija za apartmane 1.2(3) apk safe verified

APK File SHA1: 87712c248a31536d6e6f77f4f261a785f2312509

Download APK(584.5 KB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App