AMF Portable icon

AMF Portable APK

1 votes, 5.0/5

The description of AMF Portable

Bundel uw bedrijfsinformatie en maak uw buitendienstmedewerkers, servicemonteurs en magazijnmedewerkers onderdeel van uw bedrijfsprocessen. Zorg dat uw medewerkers tijd- en plaats onafhankelijk beschikken over voor hen relevante informatie. Door een betere samenwerking en snellere informatie uitwisseling tussen de afdelingen kan er efficiënter gewerkt worden. Middels AMF Portable biedt Microsign een oplossing voor veel vraagstukken:

Voor vertegenwoordigers:
"Als onze vertegenwoordigers een klant bezoeken moeten ze beter voorbereid zijn. Wanneer is hier iemand voor het laatst geweest en welke afspraken zijn er toen gemaakt. Heeft deze klant betalingsproblemen of zijn er nog uit te leveren orders? En als er een bezoek heeft plaatsgevonden willen wij dat dit bezoek en gemaakte afspraken vastgelegd worden. De huidige manier van werken, dat onze binnendienstmedewerkster met deze vragen vlak voor elk bezoek vanuit de auto gebeld wordt, is niet echt werkbaar meer. 5 jaar geleden toen hadden we veel minder mensen in de buitendienst, toen kon dat nog.”
Voor servicemonteurs:
"Soms duurt het wel meerdere weken voordat de servicebonnen binnen zijn en wij kunnen factureren. En dan hebben wij het er nog niet eens over of wel alle gebruikte materialen en uren op de bon staan. Het zou ook handig zijn dat servicemonteurs bij spoedopdrachten op locatie zelf kunnen zien welke apparatuur er nu precies staat en wanneer voor het laatst onderhoud is gepleegd.”

Voor magazijn en productiemedewerkers:
"Wij willen elk moment van de dag kunnen zien welke materialen afgeboekt zijn en niet alleen aan het eind van de dag of zelfs pas de volgende dag. Binnengekomen goederen dienen per direct verwerkt te worden. Soms zitten klanten hier op te wachten of staat de productie stil. Als iets binnengekomen is wil ik dat direct weten en niet elk uur zelf gaan kijken of wachten op de verwerking van de bon aan het eind van de dag. Bij alles is snelheid geboden want wij willen zo min mogelijk voorraad in ons magazijn maar ook niet hoeven misgrijpen of nee verkopen terwijl het er wel ligt.”
Met AMF Portable biedt Microsign u een draadloos platform voor uw buitendienstmedewerkers en interne logistieke processen. Middels AMF Portable beschikken uw medewerkers tijd- en plaats onafhankelijk over alle voor hun functie relevante informatie. AMF Portable is een mobiel platform welke te gebruiken is op de meeste mobiele apparatuur zoals draadloze scanners, laptops en mobiele telefoons. AMF Portable is dusdanig flexibel opgezet dat deze eenvoudig aan te passen is aan uw persoonlijke wensen. Het wel of niet kunnen wijzigen van relaties, wel of geen inzicht hebben in openstaande posten, etc.
AMF Portable is modulair opgebouwd en heeft als basis een server installatie (AMF Mobile Server) en een basis installatie op elke portable (AMF Mobile Client).

App mogelijkheden
Relatiebeheer, beheren relaties en inzicht in o.a. contactpersonen, prijsafspraken, orders en openstaande posten.
Servicemonteurs, afhandelen van serviceopdrachten en (optie) digitale handtekening voor akkoord.
Logistiek, O.a. orderpicking, invoeren inkoop- en verkooporders, voorraadinventarisatie en magazijnverplaatsingen.

Show More
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App