ALBwifi icon

ALBwifi APK

700 votes, 3.9/5

The description of ALBwifi

The ALBwifi service allows automatic transferring of internet access (named offloading) from 3G/2G to the ALBtelecom Wi-Fi service. This is done automatically and each time the customer enters a Wi-Fi area.
The use of ALBwifi internet access is free of charge and up to 1 GB per day. This service is available to active Eagle Mobile SIM cards only. ALBwifi will not use the volume of the 2G/3G internet package you might be registered to.
In order to make use of the service for Android OS, a configuration file needs to be installed once at first.
ALBwifi application is the official Android configuration app for using ALBwifi service. The configuration app can be installed and the service be used by Android release 4.0 and above. We welcome your suggestions at [email protected] .

For further details on the service, please visit our page www.albtelecom.al.


Shërbimi ALBwifi lejon kalimin automatik të lidhjes së internetit nga rrjeti 2G/3G drejt ALBtelecom Wi-Fi, sa herë ju hyni në një zonë me mbulim Wi-Fi.
Përdorimi i ALBwifi është falas e deri në 1 GB në ditë. Ai ofrohet vetëm për abonentët që kanë një numër aktiv Eagle Mobile. ALBwifi nuk do të përdorë vëllimin e internetit të paketave 2G/3G që mund të keni në përdorim.
Në mënyrë që ky shërbim të përdoret nga aparatet me sistem operimi Android, është i nevojshëm instalimi paraprak dhe vetëm një here i një aplikacioni konfigurimi.
ALBwifi është aplikacioni zyrtar për sistemin e operimit Android dhe shërben për të konfiguruar shërbimin ALBwifi. Ky app konfigurimi mund të instalohet dhe shërbimi mund të perdoret nga versionet 4.0 e sipër të sistemit Android. Mirëpresim sugjerimet tuaja në [email protected]

Për më shumë detaje mbi shërbimin, ju lutem vizitoni faqen tonë www.albtelecom.al.
Show More
ALBwifi APK Version History
Request ALBwifi UpdateRequest Update
ALBwifi 1.0 for Android 2.1+ APK Download

Version: 1.0 (1) for Android 2.1+ (Eclair MR1, API 7)

Update on: 2016-01-16

Signature: fb4475352f319a735716f41bc165ede783c83b72 ALBwifi 1.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: 3f6cec9ef4362f0f7882986ad03e8dcd68b58f5c

Download APK(1.1 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App