Albanian Italian Translator icon

Albanian Italian Translator APK

3 votes, 3.7/5
  • Author:

    htcheng

  • Latest Version:

    1.0.0

  • Publish Date:

    2016-07-03

The description of Albanian Italian Translator

This app can easily translate words and sentences will be translated from Albanian to Italian,and translated from Italian to Albanian.

Product Features:
- Translation of words and sentences.
- Voice audio pronunciation.
- Find the clipboard sentence.
- Translation results clearly definitions, can be used as a Albanian(Italian) dictionary.
- Search histories.
- Share translate results.
- Simple and user-friendly interface
- Translate result with phonetic.

========================

translator lirë nga italishtja në shqip dhe nga shqipja në italisht

Ky aplikacion mund të lehtë të përkthehet fjalë dhe fjali do të jenë të përkthyera nga shqipja në italisht, dhe përkthyer nga italishtja në shqip.

Features produktit:
- Përkthimi i fjalëve dhe fjalive.
- Voice shqiptim audio.
- Gjej dënimin clipboard.
- Rezultatet Translation qartë përkufizime, mund të përdoret si një shqiptar (italian) fjalor.
- Kërko historitë.
- Share përkthyer rezultate.
- Simple dhe user-friendly interface
- Translate rezultat me fonetik.

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App