Albanian English Translate icon

Albanian English Translate APK

15 votes, 4.5/5
  • Author:

    yang tuyan

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2016-08-21

The description of Albanian English Translate

Albanian English translate provides translations service between English and Albanian. You can translate words and sentences, helps to learn languages.

Features
• Translate between Albanian and English by enter the phrase and sentence, or paste clipboard contents.
• High quality translation results with phonetic, which can be used like a Albanian and English dictionary.
• Share translations with other people.
• Text to speech: read aloud the pronunciation of the translate results. Voice audio pronunciation requires network connection.
• Translate results can be added to your phrasebook for further review.
• Simple and easy to use interface.
=============================
Shqip Anglisht Përkthe
Shqip Anglisht përkthyer ofron përkthime të shërbimit midis anglisht dhe shqip. Ju mund të përkthehet fjalë dhe fjali, ndihmon për të mësuar gjuhë.

karakteristika
• Translate mes shqip dhe anglisht duke hyrë në fraza dhe fjali, ose përmbajtjen e paste clipboard.
• Rezultatet e cilësisë së lartë e përkthimit me fonetik, e cila mund të përdoret si një fjalor shqipe dhe angleze.
• përkthimet Share me njerëzit e tjerë.
• Tekst të fjalës: lexoni me zë të lartë shqiptimin e përkthejnë rezultateve. Voice shqiptim audio kërkon lidhjen e rrjetit.
• Translate rezultatet mund të shtohet në bisedimesh tuaj për shqyrtim të mëtejshëm.
• Thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur interface.

Show More
Albanian English Translate APK Version History
Request Albanian English Translate UpdateRequest Update
Albanian English Translate 1.0 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 1.0 (1) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-08-25

Signature: 1611c08c829638be2d0cef1065ac362728648686 Albanian English Translate 1.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: 96b3bd6315b1439aa65c2b67c30b956ab6b16bcc

Download APK(1.9 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App