Albanian Bible icon

Albanian Bible APK

24 votes, 4.2/5

The description of Albanian Bible

Bibla e Shenjtë me të integruar SQLite database.

Ju mund ta ruani databazën në pajisjen e përdoruesit në mënyrë për shpërndarjen falas të Biblës për të tjerët një bazë të dhënash të përshtatshëm fotografinë SQLite.

Nga karakteristikat e bukur - e thjeshtë dhe e lehtë për të lundruar.

Gjithashtu kanë aftësinë për të ruajtur në një skedar teksti, dhe një libër një kapitull.

Kapitulli kaloni mbrapa me radhë dhe me gishtin tuaj.
Rritet dhe të ulet font size.

Paqe të jetë me ju, vëllezër dhe motra!

Show More
Albanian Bible APK Version History
Request Albanian Bible UpdateRequest Update
Albanian Bible 1.10 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.10 (12) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-01-27

Signature: 88c80c248ce9776294c1becb173872f8da2961f7 Albanian Bible 1.10(12) apk safe verified

APK File SHA1: 58032ab6f9c5cc04ec4a78818cdcbc2a2a20e800

What's new: 1.10 fik spell checking + zakonisht të dalë nga aplikimiversion 1.8Kor More...

Download APK(10.7 MB)

Albanian Bible 1.8 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.8 (10) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-01-16

Signature: 88c80c248ce9776294c1becb173872f8da2961f7 Albanian Bible 1.8(10) apk safe verified

APK File SHA1: dc4402451a938da8c751b058ea23d2f5b9980f58

What's new: version 1.8Korrigjoni ndryshuar madhësinë e shkronjave (- / +) për të More...

Download APK(10.7 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App