Albanian apps and tech news icon

Albanian apps and tech news APK

The description of Albanian apps and tech news

Appstore specific to Albania. Best applications and games for Albania (Shqipëria).
Apps for Android specific to Albania or some of the Albanian cities like Tirana (Tiranë), Shkoder (Shkodër) ...
Apps on Albanian language ( Gjuha shqipe )
Tech news from popular Albanian sites.

Shqipëria – aplikacione dhe lajme teknologjie

Ky aplikacion iu sjell lajmet më të fundit nga burime të ndryshme teknologjie në Shqipëri.
Lexoni çdo ditë lajme të reja nga fusha e IT. Lajmet përditësohen disa herë në ditë.
Specifikime dhe imazhe për gjithë telefonat dhe tabletat Android për t’iu ndihmuar të zgjidhni pajisjen tuaj të radhës.

Aplikacione Android veçanërisht për Shqipërinë dhe për disa nga qytetet në Shqipëri si Tirana, Durrësi, Elbasani, Shkodra…
Kërkim i fuqishëm, vendosni fjalën kyç për temën që iu intereson dhe në një vend do të gjeni gjithë aplikacionet, lojërat, artikujt, telefonat dhe tabletat.
Gjithashtu mund të kërkoni lehtësisht aplikacione specifike për zona të caktuara të Shqipërisë si Fieri, Korça, Vlora…
Show More
Advertisement
Albanian apps and tech news APK Version History
Request Albanian apps and tech news UpdateRequest Update
Albanian apps and tech news 2.2.1 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.2.1 (221) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2018-07-20

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.2.1(221) apk safe verified

APK File SHA1: a0ca930dab23ce3cb88fea01ff303570d4aa7164

Download APK(3.3 MB)

Albanian apps and tech news 2.1.5 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.1.5 (215) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-12-12

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.1.5(215) apk safe verified

APK File SHA1: feef092bcfb7e0e1e87e8028a8d74dd94ad6c5d7

Download APK(10.5 MB)

Albanian apps and tech news 2.1.3 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.1.3 (213) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-10-17

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.1.3(213) apk safe verified

APK File SHA1: fe4b9571c257e539652d473b07126f2f7ee9eff6

Download APK(6.7 MB)

Albanian apps and tech news 2.1.1 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.1.1 (211) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-06-21

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.1.1(211) apk safe verified

APK File SHA1: 3dd70e18e4566853d530af95ef6a9dd11fca942e

Download APK(6.7 MB)

Albanian apps and tech news 2.0.9 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.0.9 (29) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-12-25

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.0.9(29) apk safe verified

APK File SHA1: a880651b0cdd9d12f00e6540e3fd4a2a3614f862

Download APK(6.6 MB)

Albanian apps and tech news 2.0.8 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.0.8 (28) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-11-15

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.0.8(28) apk safe verified

APK File SHA1: b9edae8e7c75eae40c78a31651940d2e6758ce06

Download APK(6.6 MB)

Albanian apps and tech news 2.0.5 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.0.5 (25) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-09-25

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.0.5(25) apk safe verified

APK File SHA1: ffab7085364ed4bc40f462ab467f49da43f71ded

Download APK(6.6 MB)

Albanian apps and tech news 2.0.4 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.0.4 (24) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-07-17

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.0.4(24) apk safe verified

APK File SHA1: 4f0ca48c12452b13b4be3cf1396b8f21bd8cca31

Download APK(6.2 MB)

Albanian apps and tech news 2.0.3 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.0.3 (23) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-06-06

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.0.3(23) apk safe verified

APK File SHA1: a083615ee44070231602505ff07eae1e4cf0b515

Download APK(6.2 MB)

Albanian apps and tech news 2.0.2 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.0.2 (22) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-03-13

Signature: fb6ed37169cfaa410fc0f7a4fa6cefb2155fe104 Albanian apps and tech news 2.0.2(22) apk safe verified

APK File SHA1: 6169c5599dc3e939049a600f285e7994e1b47184

Download APK(6.1 MB)

Show More
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Albanian apps and tech news Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App