Akadémiai Kiadó Olvasó icon

Akadémiai Kiadó Olvasó APK

The description of Akadémiai Kiadó Olvasó

Az ingyenes AK Olvasó alkalmazás segítségével az Akadémiai Kiadónál megvásárolt kiadványokat egyszerűen, gyorsan letöltheti és olvashatja felhasználóneve és jelszava megadásával.

A letöltött könyvek bárhol, bármikor olvashatók, akár utazás közben, akár munkahelyen internetkapcsolat és további adatforgalmi költségek nélkül! Nem szakad el, nem szennyezi a környezetet, és nem kell cipekedni, legyen szó akár többkötetes kiadványról vagy könyvsorozatról.

• Amennyiben rendelkezik hozzáféréssel az Akadémiai Kiadó weboldalához, és vásárol a webáruházon keresztül, az AK Olvasóban azonnal elérheti a megvásárolt kiadványokat!
• Többféle rendezési szempontot talál, így kiválaszthatja, hogy az importált és letöltött könyveket milyen módon szeretné elrendezi a polcokon.
• Az alkalmazás használatát könnyű elsajátítani, de ha mégis bárhol elakad, a használati útmutatót előre letöltjük az Ön számára a könyvespolcára.
• Szót, mondatot és bekezdést egyaránt kiemelhet, egy gombnyomással vágólapra másolhat, sőt, e-mailben is továbbküldhet, illetve ugyanezekhez tetszőleges számú jegyzetet/feljegyzést írhat.

Jó szórakozást, kellemes olvasást kívánunk!

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App