Adresari icon

Adresari APK

74 votes, 4.4/5

The description of Adresari

ADRESARI është një platforme unike online në të cilën mund të gjinden të gjitha adresat e institucioneve të Republikës së Kosovës dhe Shqipërisë , vendet turistike, kompanitë private si dhe të gjitha përfaqësitë diplomatike dhe organizatat joqeveritare.

Përmes kësaj platforme ju keni mundësi të lehtë dhe të shpejt të gjeni adresat e secilit institucion apo kompani, vendin ku ndodhet, numrat e telefonit, adresat elektronike dhe të gjitha informacionet e tjera.

ADRESARI është dritarja nga e cila ju mund të orientoheni për në secilin destinacion që kërkoni. Në Adresari.net do të gjeni distancën sa larg jeni nga vendi që kërkoni si dhe rrugën më të afërt drejt tij si dhe informacione për linjat e udhëtimit që mund t’i shfrytëzoni si: tren, autobus, taksi apo edhe avionë nëse jeni duke udhëtuar drejt vendeve të tjera.

SHITBLERJE - Platforma adresari ju ofron edhe mundësinë e shitblerjes. Në formën me të thjeshtë të mundshme ju mund t’i nxirrni në shitje të gjitha ato gjera qe nuk ju duhen, ose mund të blini ato gjera që ju duhen.

VENDE PUNE / SHPALLJE / PUBLIKIME - Secila kompani, apo institucion e ka mundësinë e publikimit të shpalljeve dhe konkurseve falas. Po ashtu edhe çdo qytetar i cili është i specializuar në një fushë të caktuar dhe është në kërkim të një vendi pune, për këtë qëllim mund ta publikoj CV-në e tij në këtë rubrikë.

GUIDA TURISTIKE - Adresari i ka kushtuar një hapësirë të veçantë edhe vendeve turistike. Ju mund të gjeni një galeri të pasur me mbi 250 vende, lokacione turistike. Pamje mahnitëse të vendeve turistike, bjeshkëve dhe monumenteve kulturore do t’i shihni përpara se të vendosni së ku mund të pushoni gjatë një fundjave.

*Platforma Adresari/ Shitblerje/ Vende Punë / Guida Turistike/ të gjitha janë pjesë e Kompanisë Media INFOKUSI.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © INFOKUSI 2012-2015

Show More
Adresari APK Version History
Request Adresari UpdateRequest Update
Adresari 1.3 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 1.3 (6) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2015-09-26

Signature: 4ffaa462b079b9099c4a882e63ff66b246ec2c64 Adresari 1.3(6) apk safe verified

APK File SHA1: fee94e06624309994b41198f515fceff971e5a52

Download APK(1.8 MB)

Adresari 1.3 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 1.3 (5) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2015-09-11

Signature: 4ffaa462b079b9099c4a882e63ff66b246ec2c64 Adresari 1.3(5) apk safe verified

APK File SHA1: 572d4e6b0c9ad4aac2b7b2f2c131d48bbb94bfdc

What's new: Bug Fixes

Download APK(1.8 MB)

Adresari 1.2 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 1.2 (4) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2015-07-31

Signature: 4ffaa462b079b9099c4a882e63ff66b246ec2c64 Adresari 1.2(4) apk safe verified

APK File SHA1: 013309237c8efd96c08aa99afb9dcfa8635e76ec

Download APK(1.8 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App