Ada BBQ & Grill icon

Ada BBQ & Grill APK

The description of Ada BBQ & Grill

ADABBQ & Grill is een Turks restaurant gevestigd op de Schubertlaan 1-A en is te vinden op winkelcentrum Schubertplein te Apeldoorn schuin tegenover cafe de Vrijbuiter. De lekkerste Turkse BBQ en Grillspecialiteiten uit het zuid-oosten van Turkije (uit de plaats Gaziantep). Ook voor heerlijke snacks kunt u bij dit Turkse specialiteiten-restaurant terecht. Een schone en gezellige eetgelegenheid met heerlijke schotels en vriendelijk personeel met een top-service.

U kunt bij ons online uw maaltijd bestellen door middel van onze eigen App welke is ontwikkeld door FoodNu. Je kunt de hele menukaart inkijken en jouw favoriete gerechten met een klik in je winkelmandje stoppen. Er zijn meerdere betaalmethodes, zodat je zowel online als contant aan de deur kunt betalen. Eén ding is zeker, je hoeft de bank niet af voor je bestelling. Behalve om de deur open te doen natuurlijk.

Wij hebben het voor u nog makkelijker gemaakt om bij ons te bestellen. In drie stappen kunt u onze heerlijke gerechten op uw mobiel bestellen. Bestel op uw gemak met onze bestel-app.

Met onze app kunt u:

1) Simpel en snel eten bestellen
2) Veilig online met iDEAL betalen
3) Snelle bezorging
4) De beste service
5) Persoonlijk contact

Download en bestel snel en gemakkelijk via onze app.

Powered by: FoodNu
Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App