Aandachtskaarten VR Drenthe icon

Aandachtskaarten VR Drenthe APK

2 votes, 4.0/5

The description of Aandachtskaarten VR Drenthe

De aandachtskaarten bevatten een heldere en puntsgewijze opsomming van relevante informatie die operationele leidinggevende van brandweer Drenthe kunnen raadplegen in de voorbereiding op en zo nodig ook tijdens de repressieve taakuitvoering. De kaarten zijn speciaal bedoeld voor de functie 'bevelvoerder'. Er zijn kaarten voor incidenttypen op het gebied van brand, ongevallen en gevaarlijke stoffen.

De inhoud van de kaarten is afgeleid uit regionale en landelijke procedures en uit de lesstof en wordt geactualiseerd en aangevuld bij ontwikkelingen en voortschrijdend inzicht.

De gebruiker mag en kan zich niet alleen baseren op de inhoud van de kaarten. Eigen waarnemingen en ervaringen blijven evengoed belangrijk. Om effectief gebruik te maken van de kaarten is dus een combinatie van geoefendheid, vakkennis en ondersteuning nodig.

De aandachtskaarten worden beheerd door het team Procedures en Handboeken (P&H) (onderdeel van tea Operationele informatievoorziening - VRD)

Eventuele vragen, opmerkingen, wensen en suggesties ter verbetering kunnen worden gemeld bij het team Procedures en Handboek via een e-mail naar [email protected]

Brandweer Veiligheidsregio Drenthe
Mien Ruysweg 1
Postbus 402
9400 AK Assen

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App