6!... Cetatenii sesizeaza! icon

6!... Cetatenii sesizeaza! APK

The description of 6!... Cetatenii sesizeaza!

6!....cetățenii sesizează! este o aplicație gratuită pentru telefonul mobil care permite cetățenilor care locuiesc în Sectorul 6 al Bucureștiului să aducă la cunoștința Viceprimarului Sectorului Gabriel Petrea problemele de zi cu zi.
Aplicația permite utilizatorului să înainteze diverse petiții asupra celor mai frecvente probleme care pot fi rezolvate de către Administrația Sectorului 6. Viceprimarul Gabriel Petrea va primi petițiile, le va înainta factorilor responsabili și va urmări situația rezolvării lor cu maximă rapiditate.
Un copac prăbușit, câini maidanezi în spatele unui bloc, un loc de joacă deteriorat, o bancă ruptă, o groapă în asfalt, probleme în alimentarea cu apă, nefuncționarea iluminatului public de pe o stradă, gunoi la întâmplare. Toate acestea sunt probleme cu care ne lovim zi de zi și care sunt mai simplu de rezolvat decât te-ai fi așteptat!
Sesizările pot fi însoțite de o fotografie, o descriere și o localizare GPS precisă pentru a fi cât mai simplă și mai rapidă rezolvarea problemei de către cei responsabili.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
6!... Cetatenii sesizeaza! Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App