4 pics 1 fjalë icon

4 pics 1 fjalë

3.2.6z for Android

The description of 4 pics 1 fjalë

Mirë se vini në këtë botë të bukur të 4 pics 1 fjalë!
Challenge trurin tuaj për të gjetur një fjalë të përbashkët në 4 pics. Le të flakë truri juaj në këtë botë të mrekullueshme të fotografive dhe fjalëve.
4 pics 1 fjala ka nivele të ndryshme, ku secili nivel ka katër fotografi, ju duhet të gjeni një fjalë që është e përbashkët për të katër fotografitë. Ju do të merrni monedha për të marrë përgjigjen e saktë, të cilën mund ta përdorni për të marrë të dhëna për nivelet në të cilat jeni mbërthyer.
Ju gjithashtu mund të merrni monedha duke ndarë aplikacionin në rrjete të ndryshme sociale.
Ju mund t'i kërkoni mikut tuaj direkt nga aplikacioni nëse jeni mbërthyer në një nivel.
4 pics 1 fjalë ka 300 + fjalë për të gjetur, ku 48 nivele janë në dispozicion në kohën e shkarkimit, dhe nivele të tjera mund të shkarkohen pasi niveli 48 është përfunduar.
Karakteristikat e 4 pics 1 word:
* shumë Addictive ende tren trurin tuaj
* 300+ fjalë
* Përzierje e niveleve të lehta dhe sfiduese
* user-friendly UI
* Grafikë me cilësi të mirë
* falas për të luajtur
Show More

4 pics 1 fjalë 3.2.6z Update

2018-04-08
300+ fjalë
Advertisement
Previous versions
 • V3.2.6z 43.7 MB APK

  4 pics 1 fjalë

  2018-04-08

  4 pics 1 fjalë 3.2.6z (2)

  Update on: 2018-04-08

  Requires Android: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

  Signature: 7a58e79744bdbbd09040339b9a57fb95eade0c9d 4 pics 1 fjalë 3.2.6z(2) safe verified

  File SHA1: 260139520227686a6829eb5187864360bdfcc14c

  File Size: 43.7 MB

  What's new:

  Download

 • V3.1.6z 43.7 MB APK

  4 pics 1 fjalë

  2018-03-05

  4 pics 1 fjalë 3.1.6z (1)

  Update on: 2018-03-05

  Requires Android: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

  Signature: 7a58e79744bdbbd09040339b9a57fb95eade0c9d 4 pics 1 fjalë 3.1.6z(1) safe verified

  File SHA1: 32e203d315c58a49275a50e15e5f3b83f87c0bee

  File Size: 43.7 MB

  What's new:

  Download

Similar to 4 pics 1 fjalë
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App