18 Amalan Murah Rezeki icon

18 Amalan Murah Rezeki APK

  • Author:

    Tototomato

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2016-10-21

The description of 18 Amalan Murah Rezeki

Aplikasi 18 Amalan Murah Rezeki ini mengandungi panduan amalan bagi menarik rezeki dan kompilasi doa mohon rezeki . Dengan kita lebih mendekatkan diri kepada Allah, kita akan lebih tenang dan damai sehingga pintu rezeki kita akan terbuka.

Cara membuka pintu rezeki sebenarnya sangat sederhana sehingga dapat kita aplikasikan pada kegiatan sehari hari. Antaranya dengan melakukan kewajipan kita sebagai hamba Allah dengan beribadah dan bertawakal hanya kepadaNya. Disamping itu kita melakukan kewajipan kita sesama insan, contohnya banyakkan bersedekah dan menolong orang yang tak berkemampuan. Terdapat 18 amalan yang wajib dan harus kita buat dalam aplikasi 18 Amalan Murah Rezeki ini.

Terdapat juga 6 doa-doa pilihan di dalam aplikasi 18 Amalan Murah Rezeki ini untuk diamalkan. Pilih salah satu doa dan jadikan amalan seharian dengan berdoa untuk memohon rezeki dari Allah S.W.T. InsyaAllah rezeki akan datang menghampiri kita.

Kami berharap dengan Aplikas 18 Amalan Murah Rezekii ini, kita semua dimudahkan oleh Allah swt mengenai rezeki dan kehidupan kita. Kami akan terus mengupdate isi dari aplikasi ini agar kita semua selalu dimudahkan dan murah rezekinya. Amin.

Muat turun Aplikasi 18 Amalan Murah Rezeki ini secara percuma, pelajari dan berkongsi dengan seluruh masyarakat muslimin dan muslimat.

Selamat Beramal. Terima Kasih.

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App