123 Meni icon

123 Meni APK

421 votes, 3.8/5

The description of 123 Meni

123 Meni je zvanična aplikacija Telenor d.o.o.

Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta.

Ukoliko koristite neki od novih Play+ paketa (koji su u ponudi od 30. juna) 123 Meni aplikacija sadrži funkcionalnost za upravljanje digitalnim servisima u okviru vašeg paketa.

Aplikaciju možete nesmetano koristiti preko Telenorove GPRS mreže i putem Wi-Fi konekcije. Ukoliko se korisnik nalazi u mreži Telenor d.o.o, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije.

Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cijenama za prenos podataka u romingu.

Pristup ostalim stranicama kojima se pristupa pomoću aplikacije, kao i korišćenje usluga iz aplikacije, naplaćivaće se po cijenama definisanim za te servise.

Objašnjenje odobrenja koje aplikacija zahtijeva:
• Your messages (read sms or mms) – neophodno je kako bi vidžet mogao da broji primljene poruke u romingu.
• Phone calls (intercept outhoing calls, read phone state and identity) - neophodno je kako bi vidžet mogao da mjeri dužinu dolaznih i odlaznih poziva u romingu.
• Network communication (full internet access) - neophodno je kako bi vidžet mogao da broji utrošene dolazne i odlazne bajtove, kao i za komunikaciju aplikacije sa serverom.
• Your personal information (read contact data) – Aplikacija ne pristupa nikakvim ličnim podacima, već ovo odobrenje služi isključivo kako bi vidžet mogao da broji poslate poruke u romingu.

Aplikacija 123 Meni sadrži vidžet za brzi prikaz potrošenih minuta, SMS-ova i megabajta u nacionalnom saobraćaju ili u romingu.

Aplikacija je informativna i ne iskazuje obračunatu roming potrošnju, već njenu približnu vrijednost. Zvanično tarifiranje vrši se na osnovu podataka koje primamo od roming partnera i može se razlikovati od prikazanog stanja. Informacije o stvarnoj potrošnji partneri dostavljaju u periodu od tri dana do preko 30 dana, kada se i vrši njihov obračun.

Da li vidžet aplikacije 123 Meni pravi Internet saobraćaj?

Vidžet aplikacije 123 Meni radi u off-line režimu tako da prilikom praćenja vaše potrošnje ne pravi Internet saobraćaj, ni troškove na vašem telefonskom računu.

Na koje načine aplikacija vrši prikaz potrošnje u romingu?

Aplikacija prikazuje ukupnu potrošnju roming minuta, SMS poruka i Interneta, kako biste imali uvid u ostvareni roming saobraćaj. Pritiskom na dugme „Resetuj brojače“, svi brojači biće postavljeni na nulu. Ovu akciju nije moguće poništiti.

Preporuka: Pred svako putovanje provjerite stanje utrošenih roming minuta i po potrebi restartujte brojač.

Show More
123 Meni APK Version History
Request 123 Meni UpdateRequest Update
123 Meni 3.0.5 for Android 2.2+ APK Download

Version: 3.0.5 (10) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2015-08-28

Signature: 3c763cd9af49496b603def11f485242a9f4112b4 123 Meni 3.0.5(10) apk safe verified

APK File SHA1: 36d1c4495d4e4f6614fdc0781cb20646f2f44542

What's new: Stabilniji rad aplikacije

Download APK(795.2 KB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App