100 reporters icon

100 reporters APK

The description of 100 reporters

100 Reporters is een project van Mensen met een Missie, waarbij vrijwilligers als reporter hun talenten inzetten om de stem van mensen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika te laten horen. Zij dringen door tot de meest afgelegen gebieden in India, de hooglanden van Bolivia of de sloppenwijken van Kenia om verhalen over hoop en doorzettingsvermogen, over conflict en verzoening op te halen. Laat je je meenemen op reis?

Mensen met een Missie is een wereldwijd netwerk van mensen die zich inzetten tegen onrecht en uitsluiting. Wij komen op voor mensen die niet gezien, gehoord, of buitengesloten worden. We bemiddelen bij conflicten en werken aan het herstel van relaties. Juist daar waar mensen elkaar het licht in de ogen niet gunnen. We geven steun en bieden hulp bij traumaverwerking wanneer conflicten diepe wonden geslagen hebben. We doen dit omdat ieder mens telt. Omdat we als mensen naar elkaar willen blijven omzien. En omdat we geloven dat ieder mens een bijdrage kan leveren aan een betere wereld.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
100 reporters Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App