We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
गोवा स्वतंत्रता सेनानियों की जीवनी हिंदी में icon

गोवा स्वतंत्रता सेनानियों की जीवनी हिंदी में

1.0.1 for Android

The description of गोवा स्वतंत्रता सेनानियों की जीवनी हिंदी में

इसमें, आप गोवा के स्वतंत्रता सेनानियों की जीवन कहानी के बारे में जान सकते हैं।
In it, you can learn about the life story of Goa's freedom fighters.


गोवा के स्वतंत्रता सेनानियों की जीवन कहानी इस प्रकार है

The life story of Goa's freedom fighters is as follows

1. टी. बी. कुन्हा
T.B. Cunha
2. सुधाताई जोशी
Sudhatai joshi
3. बाला मापारी
Bala Chadari
4. रोहिदास मापारी
Rohidas drawer
5. यशवंत राव राने
Yashwant Rao Rane
6. लक्ष्मण वेलिंगकर
Lakshman Velingkar
7. बाला देसाई
Bala Desai
8. मनोहर पेडनेकर
Manohar Pedenekar
9. मार दूलो
Kill you
10. रामराव गणपत राव लाड
Ramrao Ganpat Rao Lad
11. रघुनाथ शिरोदकर
Raghunath shirodkar
12. रावजी राने
Ravi Rana
13. यशवंत अग्रवाडेकर
Yashwant Agarwadekar
14. रामचंद्र नेवगुई
Ramchandra Nevgui
15. बापू बोटो
Bapu boto
16. विनायक साप्ते
Vinayak Sapte
17. विश्वनाथ नारायण लवांडे
Vishwanath Narayan Lavande

::Note::
कर्पया एप को गूगल प्ले स्टोर पर रेटिंग प्रदान करें और इस को बना ने के हमारे प्रयास को सार्थक बनाये!

धन्यवाद !
Show More

गोवा स्वतंत्रता सेनानियों की जीवनी हिंदी में Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App